آنتروکوت تهران محیطی امن و کاملا بهداشتی
خرداد 19، 1399

آنتروکوت تهران محیطی امن و کاملا بهداشتی

با شیوع بیماری و پاندمی COVID19  ویروس کرونا  ما در رستوران آنتروکوت تهران علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت محترم بهداشت و اتحادیه رستوران داران ، موارد و استاندارد های بالاتر و بیشتری را برای محیط رستوران در نظر گرفتیم.

 

۱- تونل ضدعفونی کننده ورودی رستوران،در ابتدای درب ورودی نصب شده است.

۲-تهویه رستوران آنتروکوت

 درمحیط رستوران برای ایجاد و گردش هوای سالم  اخیرا دستگاه های قوی مکنده و دمنده اضافی نصب و راه اندازی شده است.

۳- دستگاه های ضد عفونی کننده

انواع دستگاه ها و ابزارهای بهداشتی مانند دستگاه ضدعفونی کننده پدالی نصب شده و روی هر میز اسپری ضد عفونی و الکل  در دسترس می باشد.

۴-بهداشت کارکنان

کلیه کارکنان رستوران علاوه بر آزمایش های بهداشت و سلامت روتین از کلیه امکانات بهداشتی پیشگیری از انتقال ویروس مانند دستکش،  ماسک و شیلد محافظ استفاده میکنند.

۵- بهداشت غذا و ظروف

کلیه ظروف با حرارت بالا ضد عفونی میشوند.

 ظرف استیک و سیب زمینی آنتروکوت تهران قبل از سرو در فر با حرارت بالا قرار میگیرد و مشتریان با اطمینان خاطر ، غذا میل میکنند.

۶- ساندویچ بیرون بر استیک

برای اولین بار در ایران - ساندویچ بیرون بر استیک آنتروکوت همانند ساندویچ های بیرون بر رستوران های بین المللی آنترو کوت پاریس و ژنو در شرایط های ژنیک ، بصورت بهداشتی بسته بندی و عرضه میشود. 

 میتوان ساندویچ های بیرون بر رستوران آنتروکوت را در اتومبیل صرف یا با  اسنپ فود ارسال کرده و  نوش جان کرد.

 

⭕رعایت ایمنی و بهداشت محیط و غذا در آنتروکوت تهران دیدنی است.

ارسال نظر

insta linkdin