آنتروکوت تهران محیطی امن و کاملا بهداشتی
با شیوع بیماری و پاندمی COVID19 ویروس کرونا ما در رستوران آنتروکوت تهران علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت محترم بهداشت و اتحادیه رستوران داران ، موارد و استاندارد های بالاتر و بیشتری را برای محیط رستوران در نظر گرفتیم.
۱- تونل ضدعفونی کننده ورودی رستوران،در ابتدای درب ورودی نصب شده است.
۲-تهویه رستوران آنتروکوت
درمحیط رستوران برای ایجاد و گردش هوای سالم اخیرا دستگاه های قوی مکنده و دمنده اضافی نصب و راه اندازی شده است.
۳- دستگاه های ضد عفونی کننده
انواع دستگاه ها و ابزارهای بهداشتی مانند دستگاه ضدعفونی کننده پدالی نصب شده و روی هر میز اسپری ضد عفونی و الکل در دسترس می باشد.
۴-بهداشت کارکنان
کلیه کارکنان رستوران علاوه بر آزمایش های بهداشت و سلامت روتین از کلیه امکانات بهداشتی پیشگیری از انتقال ویروس مانند دستکش، ماسک و شیلد محافظ استفاده میکنند.
۵- بهداشت غذا و ظروف
کلیه ظروف با حرارت بالا ضد عفونی میشوند.
ظرف استیک و سیب زمینی آنتروکوت تهران قبل از سرو در فر با حرارت بالا قرار میگیرد و مشتریان با اطمینان خاطر ، غذا میل میکنند.
۶- ساندویچ بیرون بر استیک
برای اولین بار در ایران - ساندویچ بیرون بر استیک آنتروکوت همانند ساندویچ های بیرون بر رستوران های بین المللی آنترو کوت پاریس و ژنو در شرایط های ژنیک ، بصورت بهداشتی بسته بندی و عرضه میشود.
میتوان ساندویچ های بیرون بر رستوران آنتروکوت را در اتومبیل صرف یا با اسنپ فود ارسال کرده و نوش جان کرد.
⭕رعایت ایمنی و بهداشت محیط و غذا در آنتروکوت تهران دیدنی است.
برای اطلاع از رویدادها و مسابقات رستوران فرانسوی آنتروکوت تهران ایمیل خود را در باکس زیر وارد کنید
با موفقیت ثبت شد
@All Rights Reserved Entrecote_Tehran Developed by ParsNemoodar
ارسال نظر